Seuran esittely

Keuruun Latu ry

Keuruun Latu ry on yksi Suomen Ladun 230:stä jäsenyhdistyksestä. Yhdistyksemme on perustettu 23.1.1968. Jäseniä Keuruun Ladussa on 381 (joulukuu 2007).

Me olemme kuntoliikkujan asialla. Tavoitteena on suomalaisten liikuntaharrastuksen lisääminen sekä luonto-, kunto- ja virkistysliikunnan edellytysten kehittäminen. Meistä on tärkeää, että ihmiset harrastavat liikuntaa hoitaakseen terveyttään ja kuntoaan. Liikunnan ei tarvitse, eikä pidä olla tiukkapipoista puurtamista – kun se on hauskaa, haluaa liikkua säännöllisesti ja usein. Kohtuullinenkin liikunta virkistää kehon ja mielen. Latulainen harvoin kilpailee senteissä ja sekunneissa, sen sijaan joskus kylläkin tiedoissa ja taidoissa. On kunnia asia osata retkeillä turvallisesti ja liikkua maastossa luontoa säästäen ja jälkiä jättämättä.

Monia latulaisia vaivaa ”lapinhulluus.” Vuosittainen hiihtoviikko, ruskamatka tai tunturivaellus kruunaa liikuntavuoden, mutta kyllä lähimaastotkin ovat suosittuja ja tuttuja retkikohteita. Lähiluonnon ja sen tarjoamien mahdollisuuksien löytäminen on meille tärkeä asia. Keuruun Latu pyrkii omalta osaltaan olemaan mukana vaikuttamassa monipuolisten liikuntamahdollisuuksien säilymiseen ja kehittämiseen toiminta-alueellaan. Yhteistyöllä alueen kuntien kanssa on yhdistyksessämme pitkät perinteet.

Latulaiset liikkuvat ja liikuttavat. Keuruun Latu järjestää liikuntatapahtumia ja –toimintaa, joiden toivomme herättävän kipinän liikunnan harrastamiseen. Kaikki tapahtumamme ovat avoimet kaikille, osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Jäsenenä pääset kuitenkin nauttimaan jäseneduista ja saat varmasti uusia samanhenkisiä ystäviä. Me uskomme porukkahengen voimaan: Yhdessä toisten kanssa toimiminen ja liikkuminen on hauskaa ja antoisaa. Jäsenenä saat 8 kertaa vuodessa ilmestyvän Latu ja Polku –lehden ja myös monia muita rahanarvoisia etuja. Tarkemmin jäseneduista saat tietoa Suomen Ladun kotisivuilta: http://www.suomenlatu.fi/. Sieltä pääset myös surffaamaan useiden jäsenyhdistyksien kotisivuille jne.

Keuruun Ladun jäsenmaksut vuonna 2008 ovat seuraavat:

  • Yksilöjäsen 16€/vuosi
  • Perhejäsenyys 23€/vuosi
  • Nuorisojäsen < 19v, 8€/vuosi
  • Sivujäsen (=pääjäsenenä jossakin toisessa latuyhdistyksessä) 8€/vuosi

Keuruun Ladun internetsivusto rekisteröitiin käyttöön vuoden 2004 lopussa ja niiden aktiivinen rakentaminen alkoi vuoden 2005 alussa. Tavoitteena on pitää sivut elävinä ja ajankohtaisina. Niiden tarkoituksena on myös toimia päätiedotuskanavana jäsenistölle, sekä jakaa tietoa toiminnastamme kaikille siitä kiinnostuneille. Merkittävä yksittäinen osio sivuillamme on TAPAHTUMAKALENTERI, jossa olevat tapahtumat ovat linkitetty Keuruun Vapaa-aikatoimen liikuntakalenteriin. Tällä tavalla saadaan koko Keuruun liikuntatarjonnasta varsin kattava esitys koko vuoden ajalle. Keuruulla ei tarvitse olla jouten – katso TÄSTÄ, mitä tarjolla on tänään!

KATSO MYÖS ”KATSAUS HISTORIAAN”-sivu