LATUTORI

LATUTORI on oma kirpputorimme sivuillamme.

Tänne voit jättää ilmoituksen: ostetaan, myydään, vaihdetaan ym. Rajoitamme Latutorin sisällön liikunta- ja kuntoiluasioihin ja tavaroihin – esim. vanhaa autoasi (vaikka sen käyntiin saaminen edellyttäisikin kuntoliikunnaksi tulkittavaa toimintaa) et voi täällä kaupitella. Jokainen jätetty ilmoitus tarkistetaan ylläpitäjän toimesta ennen julkaisua. Muista laittaa ilmoitukseen yhteystietosi. Ilmoituksesi on sivulla n. kuukauden ajan. Jos teet kaupat aiemmin, niin ilmoita siitä esim. käyttämällä sivujemme palautelomaketta.

Näin teet ilmoituksen: Klikkaa ILMOITUKSET-sivulla ”Jätä ilmoitus” -painiketta > Kirjoita nimesi kohtaan ”ilmoittajan nimi” > Otsikkokohtaan esim. ”Myydään… tai Ostetaan… tai Vuokrataan… jne.” > Kuvaus -kohtaan kerro haluamasi tiedot tuotteesta, hinta yms. > Kuva kohdassa voit liittää ilmoitukseesi kuvan, jos haluat ja sellainen on käytettävissäsi (huom. kuva on kooltaan varsin pieni – ota kuva tuotteesta siis riittävän läheltä!) > Lisätietolinkki kohtaan voit laittaa esim. yhteystietosi. > Lopuksi paina PÄIVITÄ-painiketta. Nyt ilmoituksesi on lähtenyt ylläpitäjälle, joka hyväksyy ilmoituksesi ja asettaa sen näkyviin latutorille.

LATUTORI on ilmainen, mutta voit tehdä Keuruun Ladun tilille 476210-255339 vapaaehtoisen lahjoituksen, jos teet latutorilla hyvät kaupat! Laita maksusi viitteeksi: ”Latutoribonus”

LUE ILMOITUKSET TÄSTÄ