Kuntokävelyt

Keuruun ladun kuntokävelyt

Tervetuloa mukaan yhteisille kävely- ja patikkaretkille. Saat nauttia luonnosta ja ulkoilusta samanhenkisessä seurassa – kävelyvauhdin määräät itse.

Keuruun Latu on koonnut Keuruulla touko– syyskuussa järjestettävät kävelytapahtumat yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä kokonaisuus muodostuu tiistai-iltaisin toteutettavista 1 – 1½ tunnin kestoisista Kuntokävelyistä, sekä muutamista pidemmistä patikointiretkistä. Tarkemmat tiedot saat Kuntokävely-ohjelmasta.

 

KUNTOKÄVELYOHJELMA 2019

 

 

Kuntokävelyyn voit lunastaa 5€:n hintaisen suoritus/arvontakortin, johon vetäjät kuittaavat suorituksesi. Keräämällä korttiin vähintään viisi (5) suoritusmerkintää saat oikeuden osallistua arvontaan – pääpalkintona on  100 €:n lahjakortti Keuruun Sportiaan. Arpajaispalkinnot arvotaan lokakuussa kuntokävelyjen ja torstaipyöräilyjen päättäjäistilaisuudessa, jonka tarkka ajankohta ja paikka tiedotetaan myöhemmin kauden kuluessa. Osallistuminen kuntokävelyihin ei edellytä kortin hankintaa, voit olla mukana ilman sitäkin.

Jokaisella lenkillä on nimetyt vetäjät: toinen johtaa ryhmää ja toinen kulkee ryhmän viimeisenä. Näin varmistetaan, että myös hitaammin kiiruhtavat pysyvät reitillä ja kävelyvauhdin voi valita itselleen ja kunnolleen sopivaksi.