Seuran esittely

Leivonmäen kansallispuistossa 2007
Syysretkellä Pihlaiskoskella 2009

Keuruun Latu ry on yksi Suomen Ladun 220:stä jäsenyhdistyksestä. Yhdistyksemme on perustettu 23.1.1968. Jäseniä Keuruun Ladussa on yli 300.

Me olemme kuntoliikkujan asialla. Tavoitteena on suomalaisten liikuntaharrastuksen lisääminen sekä luonto-, kunto- ja virkistysliikunnan edellytysten kehittäminen. Meistä on tärkeää, että ihmiset harrastavat liikuntaa hoitaakseen terveyttään ja kuntoaan. Liikunnan ei tarvitse, eikä pidä olla tiukkapipoista puurtamista - kun se on hauskaa, haluaa liikkua säännöllisesti ja usein. Kohtuullinenkin liikunta virkistää kehon ja mielen. Latulainen harvoin kilpailee senteissä ja sekunneissa, sen sijaan joskus kylläkin tiedoissa ja taidoissa. On kunnia asia osata retkeillä turvallisesti ja liikkua maastossa luontoa säästäen ja jälkiä jättämättä.

Monia latulaisia vaivaa "lapinhulluus." Vuosittainen hiihtoviikko, ruskamatka tai tunturivaellus kruunaa liikuntavuoden, mutta kyllä lähimaastotkin ovat suosittuja ja tuttuja retkikohteita. Lähiluonnon ja sen tarjoamien mahdollisuuksien löytäminen on meille tärkeä asia. Keuruun Latu pyrkii omalta osaltaan olemaan mukana vaikuttamassa monipuolisten liikuntamahdollisuuksien säilymiseen ja kehittämiseen toiminta-alueellaan. Yhteistyöllä alueen kuntien kanssa on yhdistyksessämme pitkät perinteet.

Latulaiset liikkuvat ja liikuttavat. Keuruun Latu järjestää liikuntatapahtumia ja –toimintaa, joiden toivomme herättävän kipinän liikunnan harrastamiseen. Kaikki tapahtumamme ovat avoimet kaikille, osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Jäsenenä pääset kuitenkin nauttimaan jäseneduista ja saat varmasti uusia samanhenkisiä ystäviä. Me uskomme porukkahengen voimaan: Yhdessä toisten kanssa toimiminen ja liikkuminen on hauskaa ja antoisaa. Jäsenenä saat 8 kertaa vuodessa ilmestyvän Latu ja Polku –lehden ja myös monia muita rahanarvoisia etuja. Tarkemmin jäseneduista saat tietoa Suomen Ladun kotisivuilta: http://www.suomenlatu.fi/. Sieltä pääset myös surffaamaan useiden jäsenyhdistyksien kotisivuille jne.

Keuruun Ladun jäsenmaksut vuonna 2019 ovat seuraavat:

  • Yksilöjäsen 20€/vuosi
  • Perhejäsenyys 30€/vuosi
  • Nuorisojäsen < 19v, 10€/vuosi
  • Sivujäsen (=pääjäsenenä jossakin toisessa latuyhdistyksessä) 10€/vuosi

Keuruun Ladun internetsivusto rekisteröitiin käyttöön vuoden 2004 lopussa ja niiden aktiivinen rakentaminen alkoi vuoden 2005 alussa. Sivut siirtyivät käyttämään uusinta sporttisaittiohjelmistoa loppuvuodesta 2012. Uutuutena sivustolla ovat vain jäsenille tarkoitetut Jäsensivut, sekä johtokunnan työskentelysivut. Tavoitteena on pitää sivut elävinä ja ajankohtaisina. Niiden tarkoituksena on myös toimia päätiedotuskanavana jäsenistölle, sekä jakaa tietoa toiminnastamme kaikille siitä kiinnostuneille. Keuruun Ladulla on myös 2014 alkaen Facebook-sivu, jonne pääset esim. etusivun linkistä.

KATSO MYÖS "KATSAUS HISTORIAAN"-sivu

 

Haukisen laavulla taukoa pitämässä Jussi Patikassa 1999. Olemme n. puolessa välissä matkalla maakuntauraa Huttulan Riihelästä kohti Keuruuta
Vilppulan SEO:lla tauolla vuoden 2012 ensimmäisellä Tour de Keuruu lenkillä - kiersimme Keurusselän
Joskus on jouduttu tutkimaan karttaakin... Palsinan lenkillä 2010.
Lähdössä torstaipyöräilemään keväällä 2007