Helppoutta hiihtoon -yleisötapahtuma tiistaina 12. helmikuuta Keurusselän liikuntapuistossa

27.1.2019

Suomen Ladun hiihtokiertue saapuu Keuruulle. Kaikille hiihdon harrastajille tarkoitetussa tapahtumassa opitaan vinkkejä suksien voitelusta, välineistä ja eri hiihtotekniikoista. Voit tulla mukaan tiistai-iltana 12.2. klo 17-20 välillä oman aikataulusi mukaan. Suosittelemme ottamaan mukaan omat sukset! Tosin kiertueen tapahtumassa on myös suksia, sauvoja ja monoja lainattavissa. Illan aikana on mahdollista testata eri tyyppisiä maastohiihtosuksia. Mukana tapahtumassa myös Keuruun Sportia klo 17.30 alkaen. Tapahtuma on matalan kynnyksen tilaisuus, jossa voit antaa lahjan itsellesi ja Suomen talvelle hiihtämällä vapaamittaisen hiihtolenkin.

Suomen Ladun hiihtokiertue saapuu Keuruulle 11.-12. helmikuuta.

* Ensimmäinen ilta on tarkoitettu Keuruun Ladun aktiivijäsenille ja -hiihtäjille, sidoshenkilöille sekä hiihdon ohjaamisesta kiinnostuneille.

* Toinen ilta (12.2. klo 17 lukien) on avoin yleisötapahtuma, missä hiihdon harrastajat saavat eväitä ja vinkkejä, jotta hiihtäminen olisi entistä mielekkäämpi ja sujuvampi harrastus. Tapahtuma on kaikille ilmainen. Paikkana Keurusselän Liikuntapuisto (Keurusseläntie 14).

Linkki Suomen Ladun sivuille https://www.suomenlatu.fi/hiihtokiertue/etusivu.html
Tältä sivustolta löydät vinkkejä hiihtoon ja mm asiaa voitelusta. 

Tältä sivustolta löydä KAIKKI HIIHDOSTA
https://www.kaikkihiihdosta.fi/
 

Tervetuloa mukaan!!


Hiihtoterveisin
Keuruun Ladun puheenjohtaja

 

Liitteet